Promosyon Çanta Hakkında Merak Edilenler

  Merhaba bu postun altındaki yorum kısmına, promosyon ürünleri hakkındaki merak edilen sorularınızı sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince promosyon çanta hakkındaki sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız. Çanta modellerinde en çok tercih edilen ürün grupları, örneğin promosyon çanta kategorisinde tercih edilen modeller, en az kaç adet yapılır? ve en uygun fiyata nasıl promosyon çantası yaptırabilirim? gibi soruları yanıtlamaya çalışacağız. En çok sorulan konuları sizler içi derledik. Umarım promosyon çanta üretimi konusuyla ilgili merak ettiklerinize faydası olur. Reklam çantası imalatı hakkında merak ettiğin soruları yorum kısmına bırakabilirsin.


Promosyon çanta fiyatları

Promosyon çanta fiyatları seçeceğiniz model ve kumaş türüne göre değişmektedir. Örneğin en ucuz  çanta olarak promosyon elyaf çanta ilk akla gelen olacaktır. Ama daha kaliteli bir model ve kumaş seçiminde bütçenizi daha geniş tutabilir veya adet yönünden denge kurabilirsiniz. Örneğin ortalama yüz bin adet yaptırabileceğiniz bir promosyon tela çanta yerine aynı bütçe ile beş bin adet promosyon evrak çantası ya da promosyon sırt çantası yaptırabilirsiniz. Tabi burada sizin potansiyel müşteri kitlenizi iyi analiz ederek karar verebileceğiniz bir süreçtir. Unutmayalım ki; marka bilinirliği açısından uzun süreli kullanabilir çantalar  sizin daha fazla tanıtımınız demektir.


Promosyon çanta model seçimi

Promosyon çanta modeli seçmek amaçladığınız potansiyel müşterilerinizi analiz etmek ile başlar. İyi bir analiz sizi şüphesiz doğru sonuçlara ulaştırmakta önemli rol oynayacaktır. Hedeflediğiniz müşteri grubu tıp ki dijital pazarlamadaki gibi demografik olarak işaretleyip sonra yaptırmak istediğiniz promosyon çanta modeli seçiminizde sizlere kolaylık sağlayacaktır. Örneğin genç veya yetişkin olarak hedeflediğiniz kesime promosyon sırt çantası, bayan kitlenize promosyon makyaj çantası, çalışan müşterilerinize promosyon evrak çantası ya da promosyon portföy çantası olarak model seçiminizi yapabilirsiniz. Bunu dışında  genel sektörünüze hitap eden çanta modelini de yaptırmak size avantaj sağlayabilir.