Promosyon çanta deyince akla ilk gelen şey çantanın firmalara özgü olarak tasarlanıp  logosuyla beraberinde kişiselleştirilip müşterilerine  eşantiyon ürün olarak dağıtılmasıdır. Bu ürünler gündelik hayatta dolaştıkça pazarlamanın bir ilkesini yerine getirip, girdiği her mekanda firmanın reklamını yapmasına olanak tanır. Pazarlamayı bir bütün olarak düşünecek olursak sadece dijital pazarlama reklamları  ile yetinmeden fiziki noktalarda da potansiyel müşterilere temas etmenin en isabetli yollarından biride eşantiyon çanta dağıtmaktır. 360 pazarlamanın gereği hem dijitalde hem de gerçek hayatta müşterinin yanında olmaktır. Bir çok  firmanın tercih ettiği bu reklam yöntemi önemli geri dönüşleri de beraberinde getirmektedir. En önemlisi de marka bilinirliliğini artırma noktasında yaptırdığınız ürün ve kalitesine göre uzun yıllar logonuz ve firma isminiz  gündelik olarak sürekli  markanızın tanınmasına ve bilinmesine hizmet etmektedir.

Eşantiyon çanta nasıl yaptırılır?

Promosyon ürünü olan çanta yapımı amaçladığınız potansiyel müşterilerinizi analiz etmek ile başlar. İyi bir analiz sizi şüphesiz doğru sonuçlara ulaştırmakta önemli rol oynayacaktır. Hedeflediğiniz müşteri grubu tıp ki dijital pazarlamadaki gibi demografik olarak işaretleyip sonra yaptırmak istediğiniz promosyon çanta modeli seçiminizde sizlere kolaylık sağlayacaktır. Örneğin genç veya yetişkin olarak hedeflediğiniz kesime promosyon sırt çantası, bayan kitlenize promosyon makyaj çantası, Çalışan müşterilerinize promosyon evrak çantası ya da promosyon portföy çantası olarak model seçiminizi kategorize edebilirsiniz. Bunu dışında  genel sektörünüze hitap eden çanta modelini de yaptırmak size avantaj sağlayabilir.

Genel sektör olarak örnek verecek olursak;

Promosyon eczane çantası

Promosyon anaokulu çantası

Promosyon alışveriş çantası

Promosyon fuar çantası

Promosyon tela çanta

Promosyon karton çanta

Promosyon elyaf çanta 

Promosyon deri çanta

Promosyon suni deri çanta

Promosyon şeffaf çanta


Bunların dışında da seçebileceğiniz model olduğu gibi bunların içinden bütçenize göre model belirleyip hemen sonrasında size memnun kalabileceğiniz hizmet sunabilecek reklam ajansı ve ya işi sadece promosyon çanta üreten firmayı bulmak olacaktır. Unutmayın işini iyi yapmayan firmalar size daha fazla extra işler çıkarıp vaktinizi ve maliyetinizi arttırabilir. Bu işi sürekli yapan ve referansları sağlam olan firma ve ya ajansları seçmek elbetteki bu süreci kolaylıkla ve başarılı bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz.

Promosyon çanta fiyatları

Gelelim en önemli konuya eşantiyon çanta fiyatları seçeceğiniz model ve kumaş türüne göre değişmekte. Örneğin en ucuz  çanta olarak promosyon elyaf çanta ilk akla gelen olacaktır. Ama daha kaliteli bir model ve kumaş seçiminde bütçenizi daha geniş tutabilir veya adet yönünden denge kurabilirsiniz. Örneğin ortalama yüz bin adet yaptırabileceğiniz bir promosyon tela çanta yerine aynı bütçe ile beş bin adet promosyon evrak çantası ya da promosyon sırt çantası yaptırabilirsiniz. Tabi burada sizin potansiyel müşteri kitlenizi iyi analiz ederek karar verebileceğiniz bir süreçtir. Unutmayalım ki; marka bilinirliği açısından uzun süreli kullanabilir çantalar  sizin daha fazla tanıtımınız demektir.

Bizde promosyon çantası olarak 25 yıllık tecrübe birikimimiz ile sizlere fikir ve hizmet bakımından bu konuda promosyon çanta ihtiyaçlarınızı karşılamak için çözüm ortağınız olmaya hazırız. Daha fazla bilgi ve detay için bizlere ulaşabilirsiniz.