Sırt çantaları zamanı geçmeyen ve en çok kullanılan çanta modelidir. Günlük kullanımlarda oldukça rahat ve taşınabilir özelliği ile tercih sebebi sayılır. Sırt çantasına olan ilginin her geçen gün artmasının sebebi beraber kullanım rahatlığına dayanıyor diyebiliriz. Son zamanlarda Ünlü markaların sırt çantaları ile ilgili koleksiyonlar hazırlaması gösterilen ilginin bir yansımasını olduğunu düşünebiliriz. Okula, spora giderken ya da seyahat zamanları bizim için vazgeçilmezler listesinde olmayı başarmıştır.

 Sırt çantası modellerinde kumaş, renk ve desenler bizlere çanta çeşitliliği deneyimini kazandırıyor. Her zevke ve beğeniye göre üretilen sırt çanta modelleri, stilinize de kuşkusuz ayrı bir hava katıyor. İhtiyaçların ötesinde moda ve kültürlerinde artık vazgeçilmez bir parçası diyebiliriz. Örneğin etnik desen bir sırt çantası bulunduğu kültürün izlerini bizlere sanatla bütünleşerek aktarmış olmasıdır.




Ünlü Markaların Sırt Çantaları

  Ünlü markaların sırt çanta modellerini inceleyecek olursak, daha çok moda ve sanatın buluştuğunu gözlemleyebiliriz. Genelde içinde bulunulan senenin renk ve desenlerine paralel olarak ilerlemektedir. Buradaki bütün ürünler, en ince ayrıntısına kadar ince düşünülmüş ve sanatla estetiği bir araya getirerek tasarlanmıştır. Bazen tasarımlarda ünlü sanatçıların eserlerini görmeniz mümkün. Resimde gördüğünüz sırt çantasının üzerinde ünlü ressam 'Van Gogh' un mükemmel eseri, bir ürünü beraberinde nasıl sanatlaştırdığının göstergesidir. Böylelikle üretici markanın, çanta tasarımıyla moda ve estetik bakış açısıyla sanatseverlere hitap ettiğini gözlemleyebiliriz.

.

Yerli Marka Sırt Çantaları

  Kuşkusuz ülkemizde çanta sektörü geliştikçe yeni markaları gözlemleyebiliriz. Kaliteli işçiliğin yanı sıra uygun maliyetlerle satılıyor olması ve sektördeki hareketliliği bizlere yerli markaların da aslında güçlü marka adayı olduğunu ifade ediyor. Üstelik birçok kurumsal firma yaptırdığı promosyon sırt çantaları ile çanta piyasasını daha dinamik hale getiriyor.



 Görsel kaynak : www.cantasan.com



 Sırt Çantası Modellerindeki İnce Detaylar

     Sırt çantası modelleri genelde fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Genelde bir modelde tek orta bölmesi ön kısım ve arka kısımdan oluşur.

Arka gövde kısmında genelde bütün sırt çantalarında görünen omuzluk kısmı ve tutma sapı mevcuttur. Omuzluk kısmına tutturulan tokasına gelen uzun kolonlar yan tarafa monte edilir. Uzun kolon sayesinde genişlik kısmı sırtınıza göre ayarlayabilirsiniz. Böylelikle siz yürürken ya da koşarken çanta sırtınızda sağa sola hareket etmeden dengenizi etkilememiş olursunuz.

Ön gövde kısmında ise ön cep ve bazı modellerde üst kısmında kapak bulunur. Orta bölmesi ise tek veya çift bölümden oluşur. Eşyalarınızı belirli kısımlara ayırıp tasnif etmenize olanak tanır. Kullandığınız diz üstü bilgisayarlarınız, tablet vs cihazlarınız için içlerinde ayrı bölümler ile muhafaza edilmesi sağlanmıştır. Günlük kullanımlar da şüphesiz vazgeçilmez en temel ihtiyaçlarınızdan biride sırt çantaları olmuş diyebiliriz.


Neden Promosyon Sırt Çantası?

    Promosyon sırt çantaları kurumsal firmaların en çok ilgi duydukları bir modellerden diyebiliriz. Çünkü sizin adınızı veya logonuzu sürekli birileri üzerinde taşıyor demektir. Reklamlarınız için bundan daha güzel bir fikir olamaz. Potansiyel müşterilerinize fiziki olarak ulaşmanın en etkin yollarından biri de diyebiliriz. Bu yüzden çoğu firma promosyon sırt çantası yaptırmak eğiliminde olduğunu söyleyebiliriz. Her bütçeye göre hesaplı sırt çantası yaptırmak mümkün. Sırt çantası modelinin kullanım sahası oldukça geniştir. Okul çantası, spor çantası, seyahat tarzı çantalarda en favori olan model sırt çantaları olmuştur. Sizde firmanız için reklam sırt çantası yaptırmayı düşünebilirsiniz. Kumaş ve çanta aksesuarı seçimlerinizden anlaşmaya varılması durumunda sonraki süreç promosyon çanta firmasına kalıyor. Daha fazla model ve bilgi için Promosyon çanta nedir? makalemi okuyabilirsiniz.

    Promosyon çanta firması olarak reklam çantası ihtiyaçlarınız için çözümler üretiyoruz. Birbirinden şık çanta modellerine online sitemizden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca daha fazla ürün detaylarına ve promosyon çanta fiyatlarına ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Siz işinizi tarif edin, gerisi bizim işimiz.